Cautare

1415 de rezultate pentru "clasament onoare" (3.06 secunde)
Decizia Curtii de Onoare si Arbitraj a PNL privind invalidarea alegerilor organizate la inceputul lui iulie in cadrul Conferintei Judetene a PNL Bacau a fost contestata de gruparea condusa de Ioan Chiriac.
Invitatul de onoare al evenimentului organizat in Piateta Cazino din Mamaia in perioada 3-4 iulie - Exotic Car Show - este primarul orasului si principatului Monaco, Georges Marsan (foto), cel care, de altfel, va inmana si trofeele pentru cele mai apreciate masini de epoca de la expozitie.
Simona Halep a primit titlul de cetatean de onoare al orasului Calarasi. Sportiva care domina de mai bine de un an ierarhia jucatoarelor de tenis din lume a primit titlul la o initiativa a comunitatii aromanilor din judet.
Mircea Ionescu Quintus (foto), presedintele de onoare al PNL, considera ca, prin propunerile avansate, PD le asigura liberalilor "un loc confortabil la cimitirul Bellu".
PC apreciaza ca o demisie a lui Sebastian ar fi "un gest de onoare", in conditiile in care, din punctul de vedere al conservatorilor, declaratiile sefului ANAFdin ultima perioada, referitoare la impozitarea cu 16% a averilor ce nu pot fi justificate legal, sunt "iresponsabile".
Potrivit presedintelui Curtii de Onoare si Arbitraj a PNL, Bogdan Olteanu, motivele care au dus la adoptarea acestei solutii radicale au fost reprezentate de incalcarea a doua articole din Statutul PNL.
Este jenant, la fel ca si in cazul proiectului de hotarare prin care presedintele Romaniei, care s-a nascut la Basarabi, a fost numit cetatean de onoare al orasului.
- gramada- onoare, dregatorie; ... - multi- functie de onoare, bogatie neasteptata; - numarand- vei ajunge bogat in curand, castig insemnat la carti; - orb cerand- fii mai atent la ce faci;
Amandoi sunt cetateni de onoare ai municipiului Constanta, orasul de suflet al presedintelui. Cetateni de onoare fiind, ei au primit in 2005 de la Primaria Constantei cate un teren de aproximativ 500 mp.
Cu un ochi la marea cam racoroasa totusi pentru plaja si cu gandul la cina, tinerii liberali au asistat la cuvintele de deschidere ale seniorilor Puiu Hasotti, George Dragomir, Crin Antonescu si Wolfgang Sachsenroeden (invitat de onoare, in locul lui Constantin Balaceanu Stolnici).
Referindu-se la contestatia adresata Curtii de Onoare si Arbitraj a PNL pe tema excluderii sale, Ghise crede ca in cazul in care acest for va ignora "evidenta probelor si abuzul de drept comis", PNL este amenintat de multe pericole.
Deputatul a sesizat ca Romania a reusit in aceste zile sa transforme o onoare acordata tarii noastre de catre Uniunea Europeana, prin acceptarea in structurile sale de conducere a unui roman, intr-un scandal.
Actrita Oana Zavoranu a aratat ca este o mare onoare faptul ca liderul PRM a asezat-o in dreapta lui. "Este o imensa onoare, pentru ca acest om mi-a facut surpriza si m-a pus in dreapta lui.
Pe de alta parte, Geoana a spus ca partidul ii ofera lui Iliescu functia de presedinte de onoare, in semn de respect pentru toata activitatea depusa in slujba partidului, functie care insa il trage pe fondatorul PSD pe dreapta.
Ion Iliescu, presedinte de onoare al PSD, Nastase tras definitiv pe linie moarta Mircea Geoana mizeaza, aparent, pe sprijinul declarativ al majoritatii organizatiilor din tara, dar reprezinta o figura care nu a reusit sa se impuna ca un lider autentic.
Liberalul Djuvara, membru de onoare al Institutului de Istorie "A.D. ... PNL mai are inca o functie de frunte vacanta, aceea de presedinte de onoare al partidului.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, l-a criticat pe Traian Basescu, despre care a spus ca a generat criza politica actuala, comportandu-se ca un "vataf care nu tine cont de nimeni si de nimic".
Se pare ca raul a fost facut, iar lui Saftoiu nu i-a mai ramas decat demisia de onoare, apreciata ca atare de toti politicienii.
In martie anul acesta, Consiliul de Onoare al Ordinului National Steaua Romaniei i-a solicitat lui Corneliu Vadim Tudor sa-si ceara scuze, in mod public, pentru comportamentul din timpul sedintei din 18 decembrie 2006.
Primaria Alba Iulia va decerna in aceasta vara fostului suveran al Romaniei titlul de Cetatean de onoare al municipiului. Propunerea a apartinut primarului Mircea Hava si a fost votata in unanimitate de consiliului local, a declarat purtatorul de cuvant al primariei, Dorin Sava.
google-analytics.com